INSCHRIJVING TENTOONSTELLING AMPERSAND 2024

Organisatie: Ampersand

Beste kalligrafen en letterkappers,

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze groepstentoonstelling met het thema 'Water'. Deze zal plaatsvinden van 5 juli tot 15 september 2024 in de ontwijde kerk in Lampernisse. We zoeken kalligrafen en letterkappers die geïnteresseerd zijn om hun werk te laten zien.

Het thema 'Water' biedt veel mogelijkheden voor creatieve uitingen. Of je nu watergerelateerde woorden, citaten of gedichten wilt vormgeven, of kalligrafische composities wilt maken die de vloeiende en veranderlijke aard van water benadrukken, alles is welkom.

De tentoonstelling biedt een uitgelezen kans om je werk aan een breed publiek te presenteren en om je vaardigheden en creativiteit te delen. Bovendien kun je deel uitmaken van een inspirerend netwerk van kunstenaars en je werk tonen in een professionele setting. We moedigen ook kalligrafen en letterkappers uit stad Lo aan om deel te nemen en willen graag de interlokale samenwerking stimuleren.

Lo organiseert elk jaar een kunst- en beeldenroute die gekoppeld is aan een fiets- en wandelroute. Ons project zal hierin worden opgenomen om een groter publiek te bereiken.

We kijken er naar uit om je letterkunstwerken te bewonderen en samen een inspirerende tentoonstelling te creëren rondom het thema 'Water'. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wenst.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen.


       © Stad Diksmuide-Facebook

Inschrijven

U ontvangt een bevestiging per e-mail.